چاپ        ارسال به دوست

استاندار اردبیل:

کشت و صنعت های کوچک در پایاب سد خداآفرین ایجاد می شود

استاندار اردبیل گفت:علاوه بر واگذاری اراضی پایاب سد خداآفرین بین عشایر و کشاورزان مستقر در منطقه، توسط شرکت های متخصص و کاربلد جهت اشتغال زایی بیشتر کشت و صنعت های کوچک نیز ایجاد می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری اردبیل، مهندس اکبر بهنام جو که در نشست مشترک با کارشناسان سازمان خواروبار جهانی (فائو) ومعاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب و خاک درجهاد کشاورزی استان اظهار کرد: همه جوانب واگذاری اراضی اعم از مسایل اجتماعی و اقتصادی در پایاب سدخداآفرین مدنظر قرار می گیرد و از سرمایه گذاران بخش خصوصی موفق و دارای تجربه در رابطه با ایجاد صنایع تبدیلی و کشت و صنعت های کوچک دعوت خواهیم کرد.

وی ورود کارشناسان سازمان خوار و بار جهانی ( فائو) را به فال نیک گرفت و افزود: حضور متخصصان بین المللی در استان به معنی حساسیت موضوع کشاورزی بوده که امید می رود تخصص و دانش خود را به کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان منتقل کرده تا پروژه عظیم اراضی پایاب سد خداآفرین به بهترین نحو ممکن در منطقه اجرایی شود .

مهندس بهنام جو افزود: نظرات کارشناسان سازمان فائو از لحاظ روش های آبیاری مدرن، طراحی الگوی های موفق کشت و آموزش های فنی و تخصصی حائز اهمیت است و قطعا از نقطه نظرات تخصصی آنها پس از بازدید از پروژه اراضی پایاب سد خداآفرین بهره مند می شویم.

وی درادامه سخنان خود گفت : اقدامات صورت گرفته در راستای سیاست تامین آب و مجهز کردن اراضی به سیستم های نوین آبیاری تحت فشار در مناطق شمالی استان جهت تامین مایحتاج غذایی مردم بوده و به نظر می رسد فائو و ما هدف مشترکی را دنبال می کنیم.

استاندار اردبیل رویکرد دولت را خدمت به بشریت در راستای دستیابی به امنیت غذایی دانست و اظهار کرد: با صادرات محصولات مازاد کشاورزی به خارج از کشور نه تنها بخشی از نیاز غذایی کشورها را تامین می کنیم بلکه رابطه دوستی بین کشورها را نیز محکم تر خواهیم کرد.

او اضافه کرد: دولت برای تجهیز اراضی به سامانه آبیاری نوین و کانال کشی هر هکتار از اراضی پایاب سد خدا آفرین با احتساب کانال حدود یک هزار میلیارد ریال هزینه کرده است و تمام استانداردهای بین المللی را طبق برنامه ریزی رعایت کرده است.

نماینده عالی دولت در استان با اشاره به اینکه بهبود معیشت مردم منطقه در گرو تکمیل این طرح است افزود: توجه به تولید و اشتغال زایی، ایجاد صنایع تبدیلی ، مهار آب های مرزی و تجهیز اراضی دیم به آبیاری نوین از شاخص های این طرح است و با تکمیل آن 5/1میلیون تن به تولید محصولات کشاورزی استان افزوده می شود.

مهندس بهنام جو تصریح کرد: باتوجه به اینکه نمایندگان فائو از دانش تخصصی در بحث آب و خاک برخوردار هستند در زمینه آموزش نیروی انسانی استان دیدگاه های کارشناسی آنها ضرورت دارد.

در این نشست مشترک نمایندگان فائو ، معاون وزیر جهاد کشاورزی ،رییس سازمان جهاد کشاورزی و نماینده مجری طرح پایاب سد خدا آفرین مطالب و دیدگاه های خود را تشریح کردند.


١٧:٢٩ - چهارشنبه ٢٩ فروردين ١٣٩٧    /    شماره : ٢٦٦٣٩    /    تعداد نمایش : ١٠٠٧



خروج